ЈУЛ 2024

Наша политика колачића

Наша детаљна политика колачића

Детаљне смернице о колачићима {СИТЕНАМЕ}

Написао: Solitairea.com | Последње ажурирање: 18 јун 2023 | Проверда чињеница од: Elizabeth Miller

Добродошли у Solitairea, Земљу пасијанса: Улазите у свет пун бесплатних пасијанса и маджонг игара, мајсторски израђених да пруже опуштање и менталну стимулацију. О Solitairea.com

На {СИТЕНАМЕ}, настојимо да корисницима пружимо занимљиво и беспрекорно искуство прегледања прилагођено њиховим жељама и потребама. Да бисмо то постигли, користимо колачиће.

Наша политика о колачићима је осмишљена да вам пружи јасно разумевање шта су колачићи, како користимо наше колачиће и колачиће трећих страна на нашој веб страници и које опције имате у вези са прихватањем или одбијањем колачића. Посетом {СИТЕНАМЕ} и прихватањем колачића у подешавањима прегледача, дајете сагласност за нашу употребу колачића. Обавестићемо вас о томе када први пут посетите нашу веб страницу.

Шта су колачићи?

На {СИТЕНАМЕ} желимо да вам пружимо персонализовано и практично искуство на веб локацији. Да бисмо то постигли, користимо колачиће, мале текстуалне датотеке које већина веб локација које посећујете шаље вашем веб претраживачу. Ови колачићи нам омогућавају да вас препознамо као посетиоца, прикупимо аналитичке податке и запамтимо ваше преференције.

Шта су колачићи?

Колачићи се могу класификовати у "трајне колачиће" и "колачиће сесије". Трајни колачићи се чувају на диску и остају тамо док не истекну. Можете их ручно избрисати у било ком тренутку. С друге стране, колачићи сесије се чувају само за време ваше посете веб локацији и бришу се чим затворите веб локацију изласком из претраживача.

Колачићи су такође класификовани као "прве стране" и "треће стране". Колачићи прве стране се чувају у претраживачу директно на веб локацијама које посећујете. Насупрот томе, колачиће треће стране чувају услуге трећих страна као што су платформе за оглашавање и аналитичка решења.

Ваше опције

Када користите {СИТЕНАМЕ}, прихватате да користите и чувате колачиће на својим уређајима. Можете посетити нашу веб страницу без прихватања и коришћења колачића, али одређени делови веб странице можда неће радити исправно без колачића.

Ако не желите да се колачићи чувају на вашем уређају, можете да деактивирате колачиће у подешавањима претраживача које користите да посетите веб локацију. Такође можете да избришете колачиће сачуване на веб локацији у било ком тренутку тако што ћете посетити подешавања.

Категорије колачића

На {СИТЕНАМЕ} користимо различите колачиће у различите сврхе, углавном класификоване на основу следећег:

  • Неопходан у техничком смислу (техничка неопходност)
  • Чува се и користи за одређени период (трајање складиштења)
  • Поставили смо и ускладиштили ми или трећа страна (провајдер колачића)

Посвећени смо заштити ваше приватности и обезбеђивању транспарентне политике колачића. Ако имате било каквих питања или недоумица, контактирајте нас било када.

Како {СИТЕНАМЕ} користи колачиће

{СИТЕНАМЕ} користи колачиће из различитих разлога. У већини случајева, онемогућавање колачића може утицати на карактеристике и функције веб локације, што би могло да умањи ваше опште искуство. Препоручујемо да прихватите колачиће како бисте осигурали беспрекорно искуство прегледања на нашој веб страници.

Онемогућавање колачића

Можете да прилагодите подешавања претраживача да спречите употребу колачића. Међутим, имајте на уму да онемогућавање колачића може утицати на ваше искуство посетилаца, а неке функције на веб локацији можда неће радити исправно.

Колачићи које постављамо

Колачићи за билтене е-поште

Нудимо разне емаил билтене и услуге претплате. Колачићи се користе да запамтите да ли сте се већ регистровали за ове билтене и да одлуче да ли желите да прикажете одређена обавештења која важе само за претплаћене/одјављене кориснике.

Колачићи за подешавања сајта

Да бисмо вам пружили најбоље искуство посете, омогућавамо вам да подесите своје поставке за то како ће сајт радити када га посетите. Да бисмо осигурали да памтимо ваше изборе и жељене поставке, морамо да поставимо колачиће тако да се информације могу чувати и користити кад год будете у интеракцији са веб-сајтом.

Колачићи треће стране

Понекад {СИТЕНАМЕ} користи колачиће треће стране које пружају наши поуздани независни партнери.

Колачићи Гоогле аналитике

Користимо Гоогле аналитику да бисмо разумели како посетиоци користе наш сајт, што нам помаже да побољшамо ваше искуство посете. Ови колачићи прате различите ствари, као што је колико времена проводите на сајту, које странице највише посећујете и шта више волите. Ове информације нам омогућавају да направимо занимљив садржај за вас. За више информација о Гоогле аналитици посетите званичну страницу Гоогле аналитике.

Колачићи за нове функције и функције

Разумемо шта наши корисници желе и шта би желели да промене или надограде, и у складу са тим побољшавамо веб локацију. Повремено тестирамо нове функције и функције за веб локацију и правимо суптилне измене и надоградње начина на који сајт функционише и функционише. Осигуравамо да ћете добити добро и доследно искуство док поново посећујете сајт.

Гоогле АдСенсе колачићи

Користимо услугу Гоогле АдСенсе за приказивање огласа. Ова услуга користи ДоублеЦлицк колачић за приказивање релевантних огласа корисницима широм веба, а истовремено ограничава број приказа одређеног огласа. Да бисте сазнали више о Гоогле АдСенсе-у, посетите званична честа питања о приватности.

Колачићи за рекламирање понашања

Користимо различите рекламе да бисмо уравнотежили трошкове сајта и пружили добре услуге и производе. За ово користимо бихевиоралне рекламне колачиће дизајниране да осигурају да вам се приказују најрелевантније рекламе анонимним праћењем ваших интересовања и представљањем најприкладнијих огласа.

Колачићи за праћење партнера

Имамо много партнера који се оглашавају на сајту у наше име. Ови партнери стално користе колачиће за праћење партнера како би надгледали да ли су клијенти посетили сајт преко једног од партнерских сајтова. Ове информације нам помажу да их адекватно кредитирамо и анализирамо да ли придружени партнери треба да вам дају бонус или значајне кредите када купујете на њиховој веб локацији преко наше веб странице.

Више информација

Надамо се да је овај одељак решио већину ваших упита у вези са детаљима о колачићима. Ускоро ћемо одговорити на ваша питања. Ако имате било каквих недоумица или питања у вези с колачићима, посетите страницу за контакт на веб локацији и можете нас директно контактирати у вези са њима.

Наша политика о колачићима – Последње ажурирање: мај 2023

Контактирајте {СИТЕНАМЕ} у вези са нашом политиком колачића

Контактирајте нас у вези са нашом политиком колачића

Контактирајте нас у вези са нашом политиком колачића

Да бисте контактирали {СИТЕНАМЕ}, користите следеће детаље.

  • {СЕТТИНГС_ЦОМПАНИ_НАМЕ}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ЗИП},{СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ЦИТИ}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ПХОНЕ}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ЦОУНТРИ}
  • {СЕТТИНГС_ЕМАИЛ}

Поздрав, {СИТЕНАМЕ}

Контактирајте нас

НАЗАД НА САДРЖАЈ

Честа питања о колачићима

Шта су колачићи?

{СИТЕНАМЕ} користи колачиће и мале текстуалне датотеке које чувају информације о посетиоцима веб локације. Ови колачићи нам омогућавају да нашим корисницима пружимо персонализовано искуство тако што ћемо памтити њихове преференције и понашање при прегледању.

Како {СИТЕНАМЕ} користи колачиће?

На {СИТЕНАМЕ} користимо колачиће прве и треће стране да бисмо вас разликовали од других посетилаца, што нам омогућава да пружимо веома персонализовано искуство прегледања.

Које колачиће користи {СИТЕНАМЕ}?

На {СИТЕНАМЕ} користимо две главне врсте колачића — есенцијалне колачиће, који су кључни за функционисање наше веб странице и неометано прегледање. Поред тога, користимо колачиће функционалности да бисмо омогућили различите функције наше веб странице и препознали вас док памтимо ваше жељене поставке.

Могу ли да онемогућим колачиће?

Управљање колачићима је једноставно са {СИТЕНАМЕ}. Већина претраживача пружа опцију за онемогућавање колачића у менијима „Опције“ или „Преференце“. Поред тога, можете приступити корисним страницама помоћи које се односе на управљање колачићима, које пружају детаљне информације о томе како управљати колачићима. Препоручујемо вам да прочитате ове странице да бисте боље разумели колачиће.