ЈУН 2024

Играј Клондајк Турн 3 у опуштајућем зен окружењу

Играјте Клондике Турн 3 Солитаире и повећајте тежину и забаву.

Играјте игру Клондике Турн 3 Солитаире

Написао: Elizabeth Miller | Последње ажурирање: 18 јун 2023 | Проверда чињеница од: Robert Moore

ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК
Елизабетина вештина у пасијансу, развијена током три деценије играња и напорног учења, издигла је као иновативни и високо поштовани стручњак, којем верују како ентузијасти тако и почетници. О Elizabeth Miller

Клондике Турн 3 је напредна верзија онлајн игре Клондике Солитаире која успоставља равнотежу између изазова и забаве. У овом ћете истовремено извући 3 карте из залиха, док се само 1 карта може извући у случају Клондике Турн 1.

Играјте Клондике Турн 3 овде на Солитаиреа.цом и уживајте у следећим погодностима:

  • Уживајте у бескрајној игри
  • Поништите покрете колико год пута желите
  • Омогућите праћење времена
  • Лако пратите свој број потеза

Дакле, шта разликује Турн 3 од пасијанса Турн 1

У Солитаире-у, не морате много да мењате да бисте креирали нову игру. Клондике Турн 3 је веома сличан Клондике Турн 1. У кругу 1, извући ћете једну карту из залиха и покушати да је ставите у гомилу табеле. Као што име сугерише, извлачићете по три карте из залиха у Клондике Турн 3 Солитаире.

Све остало је слично, тако да они који су играли Турн 1 могу лако да играју ову варијанту.

Тхе Сетуп оф тхе Солитаире Турн 3 онлине игре

Тхе Сетуп оф тхе Солитаире Турн 3 онлине игре

Преокрени три Клондике Солитаире Тешкоћа

Пошто ћете извлачити три карте одједном, креирање секвенци ће бити теже у поређењу са Клондике Турн Оне Солитаире. Ако вам је потребна трећа карта у 3. потезу, мораћете да пронађете начин да ставите две карте пре ње у гомиле табеле. Међутим, можете лако користити једну карту у случају првог круга.

Предност је у томе што је много више задовољавајуће победити у игри 3. круга због додатних потешкоћа. Ипак, препоручујемо да савладате Турн 1 пре него што пређете на ову верзију игре Солитаире.

Како играти Турн 3 Клондике Солитаире

Како играти Турн 3 Клондике Солитаире

Како играти Турн 3 Клондике Солитаире

Сада ћемо објаснити како можете постати професионалац у игрању напредног Клондике Солитаире- а у изазовној верзији Турн 3.

Стандардни распоред пасијанса који вам је можда познат биће вам представљен када почнете да играте на Солитаиреа.цом. Све што треба да урадите је да играте и уживате у игри.

Клондике Солитаире Окрените три правила

Професионалац мора знати сва правила играња игре. Дакле, сада ћемо разумети правила играња игре Клондике Солитаире Турн Тхрее:

  • Ова игра почиње са 7 гомила у табели. Почевши са леве стране, прва гомила ће имати 1 карту, а број карата ће се повећати за 1 како се крећемо удесно. Дакле, друга гомила ће имати 2 карте, трећа ће имати 3, и тако даље.
  • 28 карата биће у колонама табеле, док ће остале (24 карте) бити стављене у залихе.
  • У табели, горња карта ће бити једина карта која ће бити окренута нагоре, док ће преостале карте бити окренуте надоле.
  • Можете ставити карту у табелу преко карте ако је алтернативне боје и следећа најнижа карта.
  • Како се игра наставља, покушаћете да преместите карте са табла и залиха на темељне гомиле. Карте које припадају истој боји могу се поставити у основу у растућем редоследу од аса до краља.

Таблеау и Фоур Фоундатионс - Само горња карта

Пронађите скривене карте и научите како да напредујете у Клондике Солитаире-у Турн 3

Пронађите скривене карте и научите како да напредујете у Клондике Солитаире-у Турн 3

Једина карта која се може ставити у табелу или темељ је горња карта гомиле отпада. Ако желите да приступите последњој картици, морате да померите две картице изнад ње. Добићете неограничене пролазе кроз залихе, тако да су ваше шансе да пропустите потез мале.

Ако обришете колону табеле и направите празну гомилу, у њу се може ставити само краљ. Затим можете почети да померате карте и стављате их изнад краља у опадајућем редоследу наизменично мењајући боје.

Виннинг Солитаире Клондике Турн 3 Гамес

Како победити у игри Клондике Солитаире Турн 3

Како победити у игри Клондике Солитаире Турн 3

Можете победити тако што ћете обезбедити да све карте заврше на гомилама темеља. Сваки сноп у основној гомили имаће карте у растућем редоследу и припадају истој боји. Понекад ћете остати без потеза и нећете моћи да постигнете овај циљ. У таквим случајевима можете једноставно поново покренути игру или поништити неколико потеза.

Ако се уморите од играња ове игре, можете испробати разне варијације, попут оне са неограниченим бројем залиха пасова. Већ имамо неограничене пропуснице и многе друге функције за вас овде на Солитариеа.цом.

Клондике Солитаире Турн 3 Вариатионс

Нису све варијације у вези са додавањем нечега. Одређене варијације Клондике Солитаире Турн 3 имају ограничења као што су само два или три додавања залиха.

Неке узбудљиве варијације су Доубле Клондике Турн 3 и Трипле Клондике Турн 3 са 2 или 3 шпила, респективно. У почетку ће вам се ове варијације мало лако играти, али ће бити теже победити. Пошто ћете морати да креирате више секвенци, победа ће захтевати више времена и труда.

Уронити у историју Клондајка, трећа фаза

Верује се да је име Клондајк засновано на златној грозници Клондајка која се одвијала од 1896. до 1899. године. Правила игре коју играмо први пут су се појавила у издању Холилових игара из 1907. под називом „Севен Цард Клондике“.

Постоји неколико имена повезаних са варијантама ове игре, као што су Цанфиелд и Демон. Занимљиво је да је најранија верзија дозвољавала извлачење 3 карте из залиха. Касније је модификован, а Клондајк је дозволио играчима да извуку само 1 карту из залиха.

Једно од познатих имена Солитаире-а је Патиенце, а Клондике Солитаире је верзија Солитаире-а која се играчима највише свиђа. Изненађујуће је да играчи толико воле Клондајк, иако им нуди заиста мале шансе за победу.

Дефиниција типа игре Клондике Турн 3

Игре са картама можемо поделити на два главна типа: карташке игре за више играча и за једног играча. Игре са картама за више играча су игре у којима више од једног играча може играти и покушати да победи друге. Примери карташких игара за више играча су реми и покер.

Игре са картама за једног играча, као што је Солитаире, игра само један играч. Јединствена предност игара као што је Солитаире је у томе што не морате да се такмичите ни са ким и можете уживати у игри својим темпом.

Кључне тачке о Клондике Турн Тхрее Цард Гамес

Турн 3 Клондике Солитаире - Краљеви и асови. Померите своје краљеве у празне колоне

Турн 3 Клондике Солитаире - Краљеви и асови. Померите своје краљеве у празне колоне

Сада можете играти Клондике Солитаире бесплатно на мрежи из удобности свог дома, а ово је привилегија за љубитеље ове игре. Што се тиче Клондике Солитаире Турн 3, то је забавна варијанта која ће одговарати играчима који су спремни да уложе додатни напор за победу која је више задовољавајућа.

Можете уживати у Клондике Солитаире Турн 3 или другим варијантама Солитаире-а овде на Солитаиреа.цом и слагати те победе. Играјте Солитаире данас и придружите се свим забавама!

НАЗАД НА САДРЖАЈ

Клондике Солитаире Турн 3 – Честа питања

Ево неких уобичајених питања везаних за Клондике Солитаире Турн 3.

Зашто је Клондике Солитаире Турн 3 теже играти него Клондике Солитаире Турн 1?

Главни разлог повећане тежине је чињеница да се из залиха извлаче три карте одједном. Тако ћете имати ограничене могућности, а играње ће бити изазовније.

Како да почнем да играм Клондике Солитаире Турн 3?

Почећете тако што ћете креирати 7 колона табеле. Крајња лева колона табеле ће имати 1 карту, а свака колона ће имати једну карту више од претходне док се крећемо удесно. На овај начин ћете имати 28 карата у табели, а преостале карте (24) ће бити стављене у залиху.

Шта могу да урадим са празном колоном у Клондике Солитаире Турн 3?

Правило јасно каже да се само Краљ може ставити у празну колону. Након што поставите краља, можете почети да градите низ на врху карте краља.

Које су различите варијације Клондике Солитаире Турн 3?

Постоје варијације као што су Доубле Клондике Турн 3 и Трипле Клондике Турн 3 које ће се играти са 2 или 3 шпила, респективно. Такође можете испробати сопствене варијације, као што је ограничавање броја пролаза кроз залиху или постављање временског ограничења.

Која је историја иза термина 'Клондајк' у Клондике Солитаире-у Турн 3?

Термин Клондајк је заправо преузет из златне грознице у Канади од 1896. до 1899. године.

Која су друга имена Солитаире?

Назив ове карташке игре се мења у зависности од земље. У Великој Британији то се зове Патиенце, а остатак света га зове Америцан Патиенце. Неке популарне варијанте ове игре су Демон, Оригинал Спидер Солитаире и Клондике Солитаире.