ЈУН 2024

Играј Клондајк Солитер Турн 1 и уживај у опуштајућој паузи

Клондике Солитаире Турн 1 је јединствена забавна игра.

Како играти Клондике Солитаире Турн 1

Написао: Elizabeth Miller | Последње ажурирање: 18 јун 2023 | Проверда чињеница од: Robert Moore

ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК
Елизабетина вештина у пасијансу, развијена током три деценије играња и напорног учења, издигла је као иновативни и високо поштовани стручњак, којем верују како ентузијасти тако и почетници. О Elizabeth Miller

Игра Клондике Солитаиреима неколико варијанти, тако да вам никада не досади или вам не понестане опција. Једна од најпознатијих варијација је Клондике Солитаире Турн 1 или Клондике Солитаире Драв 1. То је варијација у којој се једна карта извлачи из залиха када кликнете на њу.

У овој ћете се наћи како извлачите једну по једну карту и покушавате да видите како се она може уклопити у прелепу слагалицу ове игре. Хајде да истражимо Клондике Солитаире у варијанти Турн 1 у овом чланку.

Клондике Солитаире Турн 1 Рулес

Како се игра и циљ играња Клондике Солитаире Турн 1

Како се игра и циљ играња Клондике Солитаире Турн 1

Дозволите нам да разумемо основна правила која треба да знате пре него што пређемо на напредније ствари.

  1. Ова игра има један шпил који ће бити распоређен у табелу са седам гомила. Ту су и залиха, гомила отпада и темељ.
  2. Карту коју извучете из залиха можете ставити на горњу карту колоне табеле ако је следећа најнижа карта и припада супротној боји.
  3. Карте се могу поставити на основу ако иду узлазним редоследом почевши од Аса до краља и припадају истој боји.
  4. Ваш циљ је да преместите све карте на четири темеља и победићете.

Подешавање Клондике Солитаире Турн Оне Гамес

Клондике Солитаире Турн 1 Сет Уп

Клондике Солитаире Турн 1 Сет Уп

Ево како можете да подесите ову игру.

  1. Са леве стране, почећете да постављате табелу са 7 гомила; свака гомила ће имати број карата једнак свом броју. Дакле, прва гомила ће имати једну карту, друга ће имати 2, и тако даље.
  2. Горња карта сваке гомиле ће бити окренута нагоре, а остале карте ће бити окренуте надоле.
  3. Преостале 24 карте ће бити задржане на залихама.

Навигација у Солитаире-у Окрените једно те исто одело

Ово је једноставна игра у којој ћете извлачити карте једну по једну из гомиле залиха. Тако ћете видети карту и покушати да утврдите да ли се може преместити на табелу или темељ. Ако се не може померити, прећи ћете на следећу карту.

Ас карта преврнута из залиха може се преместити директно на темеље. Све што треба да урадите је да запамтите свој циљ да преместите све карте у темеље, и на крају ћете стићи тамо уз довољно вежбе.

Само најбоља карта - Мастеринг Солитаире Гамес

Клондике Солитаире Турн 1 Прогрессион - Како савладати игру

Клондике Солитаире Турн 1 Прогрессион - Како савладати игру

Када играте Солитаире, морате запамтити најједноставнију стратегију, која делује као шарм. Ова стратегија је фокусирање на горње карте и њихово померање пре него што урадите било шта друго.

Ако пожурите да искористите залихе или преместите карте у темељ, можете изгубити шансу да победите у игри. Зато вас молимо да се усредсредите на карте у табели и покушајте да их правилно користите.

Само краљ се може ставити у празну гомилу, тако да би требало да преместите краља на празну гомилу када вам се укаже прилика. На овај начин можете почети да градите низ са алтернативним бојама на гомили табеле.

Још једна корисна стратегија је да погледате горње карте и покушате да смислите карте које су вам потребне да напредујете. Ако се сећате карата које су вам потребне, нећете их пропустити када буду извучене из залиха.

Играјте Солитаире & Навигате Цхалленгес

Клондике Солитаире Турн 1 Кингс анд Ацес

Клондике Солитаире Турн 1 Кингс анд Ацес

Солитаире није лака игра, посебно ако сте нови. Можда звучи лако распоредити карте од аса до краља на четири темељне гомиле, али морате користити праву стратегију и начин размишљања да бисте успели.

Ми вас можемо само научити стратегији, а ви ћете морати сами да развијете прави начин размишљања. Прави начин размишљања за Солитаире је третирање сваке игре као искуства учења без бриге о губитку или победи. Само запамтите да можете савладати било коју игру ако наставите да играте.

Кључне тачке о Клондике Оне Турн Солитаире

Следе неке кључне тачке које треба да запамтите о овој игри.

  • Клондике Оне Турн Солитаире се углавном односи на управљање картама на колонама табеле. Ако можете да управљате картама у колонама табеле и добро се бавите новим картама из залиха, брзо ћете почети да побеђујете.
  • Морате да пазите на последњу карту сваке табеле и користите стратегије које смо горе поменули да бисте добили најбоље резултате.
  • Ова игра се односи на стратегију, али такође и на срећу. Понекад можете лако пронаћи карте које су вам потребне јер је срећа на вашој страни.

Освајање четири темеља у Клондајку

Како освојити и победити у игри Клондике Солитаире Турн 1

Како освојити и победити у игри Клондике Солитаире Турн 1

Разлог зашто се ова игра зове стрпљење може бити тај што морате бити стрпљиви док је играте. Понекад ћете се заглавити и осећати се као да не постоји начин да се крене напред. Тада морате имати стрпљења и полако прегледати карте на лагеру да бисте видели нешто што сте можда пропустили.

Ништа није боље од осећаја стављања последњег краља на гомилу темеља и победе у игри. За то ће можда требати сати, али вреди.

Нема више потеза – колоне табеле

Можда ћете завршити у позицији у којој више нема потеза, а тада можете ићи на рестарт игре. Ако не желите да поново покренете игру, можете поништити неколико потеза и покушати нешто другачије. Можете поништити онолико потеза колико желите да видите где је грешка.

Запамтите ове савете и стратегије док крећете на своје путовање да постанете шампион Клондике Солитаире. Али пре свега, уживајте у процесу.

Тхе Ланд оф Турн Оне Клондике Солитаире

Ми овде на Солитаиреа.цом вас позивамо да нам се придружите и уживате у Турн Оне Клондике Солитаиреу у потпуности. Наши водичи, рецензије и чланци ће вам помоћи да савладате ову и било коју другу варијанту Солитаире-а која вас занима. Преузмите своје дневне изазове данас и играјте све своје омиљене Солитаире игре са нама.

Није важно да ли сте нови у Солитаире-у или играте неколико година; можемо вам помоћи да постанете најбољи играч Солитаире који можете бити. Па хајде да промешајмо шпил и играмо пасијанс!

НАЗАД НА САДРЖАЈ

Клондике Турн 1 Солитаире Честа питања

Ево неких од најчешће постављаних питања о игрицама Клондике Турн 1 Солитаире:

Која је главна разлика између Клондике Солитаире Турн 1 и других врста Солитаире-а?

Главна разлика је у томе што у овој верзији Солитаире-а можете извући само једну карту из залиха одједном. Постоје и друге верзије у којима можете извући више карата или које имају више шпилова.

За шта се користи табела у Клондике Солитаиреу, турн 1?

Табела је место где ћете играти већи део игре и покушати да откријете што више карата. Када будете спремни, почећете да премештате карте са табеле и залиха на основу и победићете у игри.

Зашто би требало да се фокусирам на играње са картама у табели уместо залиха у Клондике Солитаире Турн 1?

Табела вам даје прилику да померате карте и откривате карте испод горње карте. Штавише, можете бити спремни када се извуче права карта из залиха ако добро управљате призором.

Шта могу да урадим када не видим ниједан могући потез у Клондике Солитаире 1?

Можете користити дугме за поништавање или ићи на нову игру. Најбоље је да учите из својих грешака и избегавате да их понављате како бисте били сигурни да се не заглавите.

Зашто се препоручује да преместите краља на празан простор у Клондике Солитаиреу, Турн 1?

Само се Краљ може поставити на празну колону табеле, тако да би требало да померите краља на њу да бисте отворили све карте лицем надоле испод њега.

Шта чини Клондике Солитаире Турн 1 више од игре?

То је више од игре, јер ће играње побољшати ваше менталне способности и повећати ваше стрпљење. О томе можете размишљати као о вежби за ваш мозак која ће вам такође помоћи да превазиђете многе препреке у вашем личном животу. Уживајте у игри и покушајте да научите што више можете.