ЈУН 2024

Pasijansigra.com - Услови коришћења

Усклађеност са овим одредбама и условима

Усклађеност са нашим условима и одредбама

Написао: Solitairea.com | Последње ажурирање: 19 јун 2023 | Проверда чињеница од: Elizabeth Miller

Последњи пут ажурирано 7. маја 2023

Ови Услови коришћења услуге представљају правно обавезујући споразум између вас, било као појединца или у име правног лица („ви“), и Солитаиреа ЛТД („Компанија“, „ми“, „нас“ или „наш“), о вашем приступу и коришћењу веб странице Солитаиреа, заједно са свим другим облицима медија, канала, мобилних веб локација или мобилних апликација које су повезане, повезане или повезане са њим (заједно, „Сајт“). Приступањем Сајту, потврђујете да сте прочитали, разумели и сагласни да ћете се придржавати ових Услова коришћења услуге. АКО СЕ НЕ СЛАЖЕТЕ СА СВИМ ОВИМ УСЛОВИМА УСЛУГЕ, МОРАТЕ ОДМАХ ПРЕСТАНИТИ КОРИШЋЕЊЕ САЈТА.

Додатни услови, услови или документи који се с времена на време могу поставити на Сајт експлицитно су укључени у ове Услове коришћења референцом. По сопственом нахођењу, задржавамо право да изменимо или ажурирамо ове Услове коришћења услуге у било ком тренутку и из било ког разлога. Обавестићемо вас о променама ажурирањем датума „Последње ажурирање“ ових Услова коришћења услуге. Одричете се било каквог права да добијете посебно обавештење о свакој промени. Одговорни сте за периодично прегледавање ових Услова коришћења услуге и информисање о ажурирањима. Ваше даље коришћење Сајта након датума ревидираних Услова коришћења представља да прихватате такве промене.

Информације које се налазе на сајту нису намењене за дистрибуцију или коришћење од стране било које особе или ентитета у било којој јурисдикцији или земљи у којој би таква дистрибуција или употреба прекршила закон или захтевала од нас да се региструјемо у тој јурисдикцији или земљи. Сходно томе, они који одлуче да приступе сајту са других локација чине то по сопственој вољи и искључиво су одговорни за поштовање локалних закона све док се они примењују.

Заштита власничких средстава

Осим ако није другачије наведено, Сајт је наше власништво. Сав изворни код, базе података, функционалност, софтвер, дизајн веб локација, аудио, видео, текст, фотографије и графика на Сајту (заједно, „Садржај“) и жигови, жигови услуга и логотипи који се на њему налазе („Ознаке“ ) су у нашем власништву или под нашом контролом или су нама лиценцирани. Они су заштићени законима о ауторским правима и жиговима, као и другим правима интелектуалне својине и законима о нелојалној конкуренцији Сједињених Држава, страних јурисдикција и међународним конвенцијама.

Садржај и Ознаке се налазе на Сајту „КАВИ ЈЕСУ“ само за вашу информацију и личну употребу. Осим како је изричито наведено у овим Условима коришћења услуге, ниједан део Сајта, Садржај или Ознаке не смеју да се копирају, репродукују, обједињују, поново објављују, постављају, постављају, јавно приказују, кодирају, преводе, преносе, дистрибуирају, продају, лиценцирају или на други начин експлоатисани у било коју комерцијалну сврху без нашег изричитог претходног писменог пристанка.

Све док испуњавате услове да користите Сајт, добијате ограничену лиценцу за приступ и коришћење Сајта, као и за преузимање или штампање копије било ког дела Садржаја коме сте правилно стекли приступ, искључиво за своје личне, не -комерцијалну употребу. Задржавамо сва права која вам нису изричито дата на и на Сајт, Садржај и Ознаке.

Рад и одржавање

Задржавамо право, али не и обавезу, да (1) надгледамо Сајт због кршења ових Услова коришћења услуге; (2) предузети одговарајуће правне мере против сваког ко, према сопственом нахођењу, крши закон или ове Услове коришћења услуге, укључујући, без ограничења, пријављивање таквог корисника органима за спровођење закона; (3) по сопственом нахођењу и без ограничења, одбити, ограничити приступ, ограничити доступност или онемогућити (у мери у којој је то технолошки изводљиво) било који ваш допринос или било који његов део; (4) по сопственом нахођењу и без ограничења, обавештења или одговорности, уклонимо са Сајта или на други начин онемогућимо све датотеке и садржај који су превелике величине или на било који начин оптерећују наше системе, и (5) на други начин управљамо Сајтом на начин осмишљен да заштити наша права и имовину и да олакша правилно функционисање Сајта.

Корисничке декларације

Коришћењем Сајта, изјављујете и гарантујете да: (1) поседујете правни капацитет и сагласни сте да се придржавате ових Услова коришћења услуге; (2) нисте малолетни у јурисдикцији у којој живите; (3) нећете приступити сајту путем аутоматизованих или нељудских средстава, као што је бот, скрипта или на неки други начин; (4) нећете користити Сајт у било које незаконите или неовлашћене сврхе; и (5) ваше коришћење Сајта неће кршити ниједан важећи закон или пропис. Претпоставимо да дате информације које су нетачне, нетачне, не актуелне или непотпуне. У том случају, задржавамо право да суспендујемо или укинемо ваш налог и одбијемо било какво тренутно или будуће коришћење Сајта (или било ког његовог дела).

Активности које забрањујемо

Не смете да приступате или користите Сајт у било коју другу сврху осим оних за које ми чинимо Сајт доступним. Сајт се не може користити у вези са било каквим комерцијалним подухватима осим оних које смо изричито одобрили или одобрили.

Ваши поднесци и доприноси

Потврђујете и слажете се да сва питања, коментари, сугестије, идеје, повратне информације или друге информације у вези са Сајтом („Поднесци“) које сте дали нису поверљиви и да ће постати наше искључиво власништво. Поседујемо искључива права, укључујући сва права интелектуалне својине. Имаћемо право на неограничену употребу и дистрибуцију ових поднесака у било коју закониту сврху, комерцијалну или другу, без признања или надокнаде за вас. Ви се, у овом тренутку, одричете свих моралних права на такве поднеске и гарантујете да су сви такви поднесци оригинални код вас или да имате право да поднесете такве поднеске. Сагласни сте да неће бити приговора против нас за било какво наводно или стварно кршење или злоупотребу било ког власничког права у вашим поднесцима.

Измене {СИТЕНАМЕ}

Задржавамо право да променимо, модификујемо или уклонимо садржај Сајта у било ком тренутку или из било ког разлога по сопственом нахођењу без обавештења. Такође задржавамо право да изменимо или укинемо целокупну или део Сајта без претходне најаве. Нећемо бити одговорни према вама или било којој трећој страни за било какву модификацију, промену цене, суспензију или укидање Сајта. Међутим, немамо обавезу да ажурирамо било коју информацију на нашем сајту.

Не можемо гарантовати да ће Сајт бити доступан у сваком тренутку. Не можемо гарантовати да ће Сајт бити доступан у сваком тренутку. Можемо наићи на проблеме са хардвером, софтвером или другим проблемима или потребу за одржавањем у вези са Сајтом, што резултира прекидима, кашњењима или грешкама. Задржавамо право да променимо, ревидирамо, ажурирамо, суспендујемо, обуставимо или на било који други начин изменимо Сајт у било ком тренутку или из било ког разлога без претходног обавештења. Сагласни сте да немамо никакву одговорност за било какав губитак, штету или непријатност узроковану вашом немогућношћу да приступите или користите Сајт током било каквог застоја или укидања Сајта. Ништа у овим Условима коришћења услуге неће се тумачити као обавезу да одржавамо и подржавамо Сајт или да пружимо било какве исправке, ажурирања или издања у вези са тим.

Прекид

Ови услови коришћења услуге ће остати на снази и на снази док користите сајт. Без ограничавања било које друге одредбе ових услова коришћења услуге, задржавамо право да, по сопственом нахођењу и без обавештења или одговорности, ускратимо приступ и коришћење сајта (укључујући блокирање одређених ИП адреса) било којој особи из било ког разлога или не разлога, укључујући, без ограничења, кршење било које изјаве, гаранције или уговора садржане у овим условима коришћења услуге или било ком важећем закону или пропису. Можемо да прекинемо ваше коришћење или учешће на сајту или избришемо било који садржај или информације које сте објавили у било ком тренутку, без упозорења, по сопственом нахођењу.

Претпоставимо да укинемо или суспендујемо ваш налог из било ког разлога. У том случају вам је забрањено да се региструјете и креирате нови налог под својим именом, лажним или позајмљеним именом, или именом било које треће стране, чак и ако можда делујете у име треће стране. Поред укидања или суспендовања вашег налога, задржавамо право да предузмемо одговарајуће правне радње, укључујући, без ограничења, тражење грађанске, кривичне и судске забране.

Надлежно право

Ови Услови коришћења услуге и ваше коришћење Сајта су регулисани и тумачени законима Енглеске и Велса, а сви спорови који произилазе из или у вези са овим условима и вашим коришћењем Сајта подлежу искључивој надлежности судова Енглеској и Велсу.

Читав споразум

Услови коришћења услуге, Политика приватности и било која друга правна обавештења која смо објавили на Сајту сачињавају цео уговор између вас и нас у вези са Сајтом. Претпоставимо да било коју одредбу ових Услова коришћења услуге сматра неважећом од стране надлежног суда. У том случају, неважност такве одредбе неће утицати на ваљаност преосталих одредби ових Услова коришћења услуге, које остају на пуној снази и дејству. Ниједно одрицање од било којег услова ових Услова коришћења услуге неће се сматрати даљим или континуираним одрицањем од тог или било ког другог услова. Наш пропуст да потврдимо било које право или одредбу према овим Условима услуге не представља одрицање од таквог права или одредбе.

Контактирајте {СИТЕНАМЕ}:

  • {СЕТТИНГС_ЦОМПАНИ_НАМЕ}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ЗИП},{СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ЦИТИ}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ПХОНЕ}
  • {СЕТТИНГС_АДДРЕСС_ЦОУНТРИ}

Наша имејл адреса је: {СЕТТИНГС_ЕМАИЛ}

НАЗАД НА САДРЖАЈ