ЈУН 2024

Како играти Солитер на посљу а избећи љутог шефа!

Како могу да играм Солитаире ат Ворк?

Уметност играња пасијанса на послу

Написао: Elizabeth Miller | Последње ажурирање: 21 August 2023 | Проверда чињеница од: Robert Moore

ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК
Елизабетина вештина у пасијансу, развијена током три деценије играња и напорног учења, издигла је као иновативни и високо поштовани стручњак, којем верују како ентузијасти тако и почетници. О Elizabeth Miller

На Солитаиреа.цом разумемо колико је важно да направимо паузу од посла да би наш ум био оштар и фокусиран. Играње Солитаре-а на послу може бити одличан начин да на најбољи начин искористите своје паузе, а ми смо дизајнирали овај водич да вам помогнемо да уживате у овој популарној и забавној игри без бриге да ћете бити ухваћени. Дакле, уронимо!

Постоје дани када радни рачунари могу постати обавезан, а играње игрица, посебно Интернет Солитаире-а, може вам пружити толико потребне паузе. Иако неки могу сматрати да је то „губљење времена“, играње пасијанса може помоћи да вам ум остане заузет и да вам омогући да задржите осећај продуктивности.

Играјте пасијанс онлајн на послу

Играње пасијанса на послу има неколико предности:

 1. Омогућава брзу и лаку игру током кратких пауза.
 2. Одржава ваш ум активним и побољшава ваше вештине решавања проблема.
 3. Смањује стрес и побољшава расположење.

Међутим, постоје неки недостаци:

 1. Многе веб локације које хостују Солитаире могу бити унапред инсталиране или блокиране на радним рачунарима.
 2. Велика шанса да сарадници или надређени примете ваше понашање у игрици.
 3. Може потрајати више времена него што је првобитно планирано.

Солитаире Блоцкед ат Ворк

Ако је пасијанс блокиран на вашем радном рачунару, можете претпоставити да је ваша једина опција да потпуно одустанете од играња. Ипак, имамо решење. На Солитаиреа.цом нудимо бројне забавне игре пасијанса које се могу играти на послу непримећено. Да бисте приступили овим играма, све што вам је потребно је стабилна интернет веза и уређај са модерним веб претраживачем.

Конгресмени играју пасијанс на послу

Учите на примеру конгресмена који играју пасијанс на послу и избегавајте да правите исте грешке. Ови савети ће вам помоћи да сакријете време играња:

 1. Пратите своје окружење и пратите ко је у близини.
 2. Ограничите време игре на кратке паузе да не бисте изазвали сумњу.
 3. Искључите звукове да бисте избегли одавање активности.
 4. Користите проширења прегледача или анонимни режим да бисте заобишли блокиране сајтове.

Савети за непримећено играње пасијанса

На Солитаиреа.цом имамо широку лепезу игрица Солитаире које су савршене за играње на послу током пауза. Наша библиотека укључује:

 • Класична игра Солитаире
 • Игра Спидер Солитаире
 • Игра ФрееЦелл Солитаире
 • Игра Пирамид Солитаире
 • Игра Три-Пеакс Солитаире

Ове игре су дискретне и могу се играти у формату са смањеним прозорима, а да то нико не примети. Наша веб страница је дизајнирана да се неприметно уклопи у ваше радно окружење и да користи што је могуће мање ресурса компаније.

Газда игра Солитаире

Ако приметите да ваш шеф игра пасијанс на послу, избегавајте да скрећете пажњу на његове активности. Поштујте њихову приватност и дајте им простора да уживају у свом преко потребном одмору.

Ако се нађете у ситуацији да ваш шеф примети да играте пасијанс, будите искрени и објасните да правите кратку паузу да бисте преусмерили своју енергију.

Стеалтх Солитаире Гаминг

Ево неколико савета за играње Солитаире на послу, а да нико не сазна:

 1. Држите екран рачунара под углом под којим само ви можете да га видите.
 2. Користите пречице на тастатури да бисте брзо прелазили са пасијанса на задатке који се односе на посао.
 3. Подесите тајмер за своје паузе како бисте били сигурни да не играте предуго.
 4. Будите суптилни у својим покретима и задржите озбиљан израз лица како бисте одавали утисак да сте усредсређени на посао.

На Солитаиреа.цом верујемо да играње пасијанса може бити продуктиван и пријатан начин да проведете паузу на послу, а да притом будете оштри. Дакле, само напред и препустите се игрици или две пасијанса током одмора, али запамтите да будете одговорни и одржавајте здраву равнотежу између посла и времена за игру.

НАЗАД НА САДРЖАЈ

Честа питања о уметности играња пасијанса на послу

Могу ли да уживам у игрању пасијанса, а да не одвраћам превише од посла?

Да можете! На Солитаиреа.цом верујемо да играње пасијанса може бити продуктиван и забаван начин да проведете паузу на послу. Да бисте били сигурни да се не заносите, не заборавите да ограничите време игре на кратке паузе и користите тајмер да бисте пратили своје време играња.

Како могу да приступим игрицама Солитаире на послу ако су блокиране на мом рачунару?

Ако су веб локације пасијанса блокиране на вашем радном рачунару, можете покушати да користите проширења прегледача или анонимни режим да бисте заобишли ова ограничења. На Солитаиреа.цом нудимо разне игре пасијанса које се могу дискретно играти у формату са смањеним прозорима и компатибилне су са модерним веб претраживачима.

Који су неки савети за играње пасијанса на послу, а да то нико не сазна?

Да бисте играли пасијанс на послу непримећено, можете:- Држите екран рачунара под углом под којим само ви можете да га видите.- Користите пречице на тастатури на рачунару за брзо пребацивање између пасијанса и радних задатака.- Подесите тајмер за своје паузе како бисте били сигурни да не играте предуго.- Задржите озбиљан израз лица како бисте дали утисак да сте усредсређени на посао.

Шта да радим ако приметим да мој шеф игра Солитаире на послу?

Ако видите свог шефа како игра пасијанс, од суштинског је значаја да поштујете његову приватност и не скрећете пажњу на његове активности. Дајте им простора да уживају у паузи, баш као што бисте желели за себе.

Може ли играње пасијанса на послу помоћи да побољшам мој фокус и вештине решавања проблема?

Апсолутно! Играње пасијанса може помоћи да ваш ум буде активан, да побољшате своје вештине решавања проблема и смањите стрес. Уживање у брзој игри пасијанса може да вам одврати мисли од посла на неколико тренутака, омогућавајући вам да се вратите својим задацима са освеженим и изоштреним фокусом.

Које врсте пасијанса су доступне на Солитаиреа.цом за играње на послу?

Наша библиотека на Солитаиреа.цом укључује разне игре пасијанса, као што су: - класични пасијанс - пасијанс са пауком - пасијанс са слободним ћелијама - пасијанс бесплатних пирамида - пасијанс три врхова Све наше игре су дизајниране за дискретну игру на послу и могу се играти у формат смањеног прозора а да нико не примети. - Цлассиц Солитаире - Спидер Солитаире - ФрееЦелл Солитаире - Пирамид Солитаире - Три-Пеакс Солитаире Све наше игре су дизајниране за дискретну игру на послу и могу се играти у формату са смањеним прозором, а да то нико не примети.