ЈУН 2024

Водич за Виндоуз и дозвола за играње Мајкрософт Солитера (2024)

Играјте Клондике са једноставним правилима и једноставном игром

Карактеристике Мицрософт Солитаире колекције и истакнути детаљи игре

Написао: Robert Moore | Последње ажурирање: 21 August 2023 | Проверда чињеница од: Elizabeth Miller

ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК
Са 30 година искуства, Роберт Мур је прознат ауторитет у пасијансу и маджонгу, пошто је проникнуо у правила и напредне стратегије ових класичних игара. О Robert Moore

Мицрософт Солитаире варијанта, класична компјутерска игра са преко 30 година историје, сада је доступна на Солитаиреа. Ова побољшана верзија, позната као Мицрософт Солитаире Цоллецтион или МСН Солитаире Цоллецтион, укључује додатне функције као што су Даили Цхалленгес и Стар Цлуб, обезбеђујући бескрајне сате забаве. Колекција садржи пет веома популарних пасијанса или модова игре : Клондике, ФрееЦелл, Спидер, Пирамид и ТриПеакс.

Укључене игре и њихови јединствени изазови

  1. Клондике : Најважнија игра пасијанса, бесплатни Клондике од Мицрософта, нуди могућност играња извлачењем једне или три карте истовремено. Играчи могу да бирају између система бодовања у Вегасу и традиционалног бодовања.

  2. Спидер : Мицрософт Спидер Солитаире, изазовнија игра која се игра са 104 карте (два шпила), савршена је за играче који траже дуже и захтевније искуство. Почетници могу да почну са верзијом са једним оделом, док напреднији играчи могу да бирају између два и четири одела.

  3. Онлине Фреецелл: Мицрософт ФрееЦелл, игра која се више ослања на вештину него на срећу, има све карте видљиве од почетка.

  4. ТриПеакс : Назван по свом јединственом распореду картица, Мицрософт ТриПеакс захтева од играча да креирају секвенце карата које су за један ранг више или ниже.

  5. Пирамида : У Мицрософт Пирамид Солитаире-у, играчи комбинују карте у парове који имају укупно 13. Циљ је уклонити све карте са плоче у облику пирамиде.

Потешкоће у игри: Услуживање сваког нивоа вештине

Прилагодите своје искуство са темама

Играчи могу да персонализују своје искуство Мицрософт Солитаире Цоллецтион избором између различитих тема, укључујући класику, акваријум, бајку, вестерн, плажу, јесен и џамбо. Теме се могу мењати са почетног екрана.

Когнитивне предности играња пасијанса

Играње пасијанса и махјонга је повезано са различитим когнитивним предностима, као што су побољшана концентрација, памћење и вештине решавања проблема. Ове игре захтевају стратешко размишљање, планирање и препознавање образаца, што може побољшати менталну агилност и когнитивну флексибилност.

Савети и стратегије за сваку игру

  1. Клондајк : Фокусирајте се на разоткривање и играње карата из призора, а не из залиха. Ово ће вам помоћи да откријете скривене карте и створите више прилика за потезе када играте Клондике.

  2. Паук : кад год је то могуће, можете покушати да направите празне колоне табеле, јер се могу користити за лакше премештање карата између боја.

  3. ФрееЦелл : планирајте своје потезе унапред и стратешки користите слободне ћелије да бисте избегли блокирање кључних картица.

  4. ТриПеакс : увек прво покушајте да уклоните картице са врхова, јер они могу блокирати приступ другим картицама.

  5. Пирамида : побрините се да дате приоритет уклањању карата из пирамиде које покривају више карата да бисте максимално повећали своје могућности за будуће потезе.

Ове игре су најигранија компјутерска игра за коју људи знају. Не чекајте више, обавезно прочитајте нашу рецензију до краја и прихватите своје дневне изазове.

Програмер, продуцент и историја

Колекцију Мицрософт Солитаире развили су Мицрософт Цасуал Гамес, Смокинг Гун Интерацтиве, Нект Левел Гамес и Аркадиум.

Издаје га Ксбок Гаме Студиос, а продуцирају Паул Јенсен, Дерек Дутилли и Тристан Халл. Прва верзија колекције објављена је 26. октобра 2012. као замена за Виндовс 8 за претходно испоручене игре пасијанса.

Истражите више Мицрософт игара

Поред пасијанса, играчи могу уживати у Мицрософт Махјонг-у, Мицрософт Судоку-у и класичној Виндовс верзији Миноловац. Ове игре вам такође дају когнитивне предности, једноставна правила и једноставан начин играња.

Системски захтеви

Мицрософт Солитаире Цоллецтион је компатибилан са свим модерним претраживачима, типовима уређаја (десктоп, таблет, мобилни) и оперативним системима (Виндовс, мацОС, Линук, Андроид, иОС и још много тога).

Играјте данас! Карте вас чекају овде на {СИТЕНАМЕ}

НАЗАД НА САДРЖАЈ

Најчешћа питања о колекцији Мицрософт Солитаире

5 најбољих питања о колекцији Мицрософт Солитаире Цоллецтион – најигранија компјутерска игра!

Које игре су укључене у колекцију Мицрософт Солитаире?

Колекција садржи пет популарних пасијанса: Клондике, ФрееЦелл, Спидер, Пирамид и ТриПеакс.

Које су когнитивне предности играња пасијанса и махјонга?

Играње пасијанса и махјонга може побољшати концентрацију, памћење, вештине решавања проблема, менталну агилност и когнитивну флексибилност.

Да ли могу да прилагодим изглед колекције Мицрософт Солитаире?

Да, можете персонализовати своје искуство бирањем између различитих тема, укључујући класику, акваријум, бајку, вестерн, плажу, јесен и џамбо.

Који су системски захтеви за Мицрософт Солитаире Цоллецтион?

Мицрософт Солитаире Цоллецтион је компатибилан са свим модерним прегледачима, типовима уређаја (десктоп, таблет, мобилни) и оперативним системима (Виндовс, мацОС, Линук, Андроид, иОС и још много тога).

Да ли постоје неке друге Мицрософт игре које могу да играм осим пасијанса?

Да, такође можете уживати у Мицрософт Махјонг-у, Мицрософт Судоку-у и класичној Виндовс верзији Миноловац.