ЈУН 2024

Играј Пауков Солитер 2 одељења и свладај стратегију игре (2024)

Мастер Спидер Солитаире 2 одговара и лако победи.

Постаните краљ или краљица пасијанса паука од 2 одела

Написао: Robert Moore | Последње ажурирање: 18 јун 2023 | Проверда чињеница од: Elizabeth Miller

ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК
Са 30 година искуства, Роберт Мур је прознат ауторитет у пасијансу и маджонгу, пошто је проникнуо у правила и напредне стратегије ових класичних игара. О Robert Moore

2 одела Спидер Солитаире ће вас изазвати и побољшати вашу способност размишљања. То је забавна варијанта Спидер Солитаире-а ако знате шта радите. Зато смо ту да вам помогнемо да постанете експерт у овом врхунском водичу за 2 одела Спидер Солитаире са детаљима о подешавању, правилима и најбољим стратегијама за победу.

Како подесити 2 одијела Спидер Солитаире

Постављање одела Спидер Солитаире 2

Постављање одела Спидер Солитаире 2

Ево како можете да подесите верзију са 2 одела стимулативне игре Спидер Солитаире :

 • Набавите два шпила карата са само две боје: пик и срца.
 • Положите 54 карте хоризонтално да бисте формирали 10 колона табеле.
 • Сваки сноп од 4 крајње леве колоне имаће 6 карата, док ће преостали снопови имати 5.
 • Горња карта ће бити окренута лицем нагоре за сваку табелу.
 • 50 преосталих карата ће се држати лицем надоле у ​​залихи.

Како играти 2 Суитс Спидер Солитаире

Спидер Солитаире два одела - Како играти

Спидер Солитаире два одела - Како играти

Овај одељак ће објаснити како се ова карташка игра може играти. Почнимо.

 1. Распоредите карте у опадајућем редоследу: Карте можете распоредити само у опадајућем редоследу. На пример, можете одабрати 8 срца и ставити их на 9 пикова или срца. Након што успешно померите карту са њеног места, карта која се налазила испод ње ће бити преокренута и може се користити у игри.
 2. Померајте групе карата : Можете померати карте које су распоређене у опадајућем редоследу и припадају истој боји. Ако карте не припадају истој боји, можете померити само доњу карту.
 3. Користите залиху: Ако не можете да видите потез, можете да извучете карте из залихе кликом на њу. Картица лицем нагоре ће бити додата у свих 10 колона.
 4. Немојте занемарити отворене колоне: карте исте боје у опадајућем редоследу или било која појединачна карта могу се ставити у отворену колону како би вам помогли да победите у игри.
 5. Креирајте секвенце да бисте победили у игри: Ваш циљ у овој игри је да ставите карте исте боје у опадајућем редоследу од краља до аса. Када завршите низ, он ће се померити на основну гомилу, а довршавање 4 секвенце сваког одела ће вас освојити у игри.
 6. Играјте паметно и немојте остати без потеза: На крају можете остати без потеза ако нисте пажљиви, па пратите наше савете у наставку да бисте обезбедили победу.

Трикови за освајање више у 2 одела

Одела Спидер Солитаире 2 - Како победити!

Одела Спидер Солитаире 2 - Како победити!

Ево неколико савета и трикова које треба да запамтите када играте ову верзију Солитаире-а.

 • Карте лицем нагоре на врху могу се лако поставити изнад картице која је следећа виша карта. На пример, 5 пикова се може ставити на шестицу срца или пика.
 • Избегавајте да извлачите карте из залиха док не видите покрет.
 • Ас мора бити постављен изнад 2 пика или срца јер вам неће дозволити да напредујете.
 • Краљ треба да се стави у празну колону табеле тако да можете да га користите да лако завршите низ.
 • Користите своје вештине да комбинујете наизменично одело, користите дугме за поништавање, управљајте празним гомилама табеле и опрезно извлачите карте из залиха. Праксом ћете развити своју личну стратегију пасијанса са два одела и побољшати своје когнитивне вештине.

Уживајте у изазовном искуству

Померајте своје карте у групе у оделима Спидер Солитаире 2

Померајте своје карте у групе у оделима Спидер Солитаире 2

Ова верзија Солитаире-а, игре пасијанса са 2 одела, може бити веома изазовна. Међутим, играње је вредно тога јер ће вам помоћи да постанете бољи играч Солитаире-а и добијете више задовољавајућу победу од нормалног Солитаире-а.

Све што треба да урадите је да вежбате и следите савете које смо овде поделили и за кратко време ћете добити своју прву победу.

Напредне стратегије за 2 одела паука

Спидер Солитаире 2 Одговара залихи

Спидер Солитаире 2 Одговара залихи

Ево неколико стратегија које можете користити да своју игру подигнете на виши ниво.

 1. Немојте се устручавати да комбинујете супротне боје: играчи обично мисле да није мудро комбиновати боје. Истина је да ћете то морати да урадите ако желите да победите у игри. Дакле, увек треба комбиновати одела ако вам то користи.
 2. Планирајте своје потезе: Одмах ћете видети неколико очигледних потеза када почнете игру. Међутим, требало би да размотрите сваки потез и упоредите га са другима пре него што коначно направите свој потез.
 3. Користите дугме за поништавање: Дугме за поништавање је ту да вам помогне да исправите све погрешне потезе, тако да би требало да га користите. Ако желите, можете испробати различите потезе док не пронађете најбољи помоћу дугмета за поништавање.
 4. Не пропустите ниједну прилику да сложите карте: Прво, можете погледати карте на врху и видети да ли можете да их померите. Поред тога, можете погледати низ карата исте боје. Коначно, можете потражити комбинације са различитим оделима. Ако све радите корак по корак, нећете пропустити ниједну комбинацију.
 5. Добро користите празне колоне: Празне колоне се могу користити за задржавање краљева или откривање карата које вам могу помоћи. Постављање насумичних карата на празну колону може донети више штете него користи.
 6. За победу су потребне секвенце са једном оделом: Не заборавите да је циљ игре да креирате комплетне секвенце са само једном оделом. Завршене секвенце ће се аутоматски померити на темељну гомилу. Зато се фокусирајте на креирање секвенци са само једним оделом.

Предности одела Спидер Тво

Померите свог аса као последњу карту да бисте завршили низ

Померите свог аса као последњу карту да бисте завршили низ

Видећете побољшање ваших когнитивних способности када се навикнете да играте ову игру. Ево неких предности за које мислимо да би требало да знате.

 • Побољшано памћење: Студије показују да ће се ваше краткорочно памћење побољшати када играте Солитаире неко време. Ово се дешава зато што морате да запамтите где се налазе различите карте и које картице треба да добијете из залиха.
 • Интензиван фокус: Ваш фокус ће бити као орао ако се навикнете да играте Спидер Солитаире. Ово није изненађујуће јер ова игра захтева много пажње да би се играла и победила.
 • Мајстор стрпљења: Ова игра говори о стрпљењу и чекању праве прилике да се заврши секвенца. Зато је природно да ће вам се стрпљење повећати када га играте.
 • Забавите се и смањите стрес: можете да пуштате лагану музику и играте Спидер Солитаире са 2 одела за опуштајуће и забавно искуство. То ће вам помоћи да обезбедите здрав ментални одмор.
 • Одржавајте мозак активним: Понекад може бити тешко одржати мозак активним, посебно када не можете да смислите шта да радите. Спидер Солитаире ће одржати ваш мозак активним и такође ће развити ваше менталне вештине као што су расуђивање и критичко размишљање.
Мешовите групе одела не могу да се померају у оделима Спидер Солитаире 2

Мешовите групе одела не могу да се померају у оделима Спидер Солитаире 2

Завршна размишљања о пасијансу 2 одела паука

2 Суитс Спидер Солитаире могу да играју нови играчи као и професионалци. То је тешка игра, али ћете се брзо навићи да је играте. Само немојте журити да извлачите нове карте са залиха и пратите све што смо поделили у овом водичу.

То је игра у којој вам је потребна стратегија и фокус, тако да морате избегавати ометања и искористити сваку нову карту коју добијете како треба.

Ако сте већ мајстор пасијанса 1 одело паука, требало би да испробате овај и видите колико добро радите. Ако нисте играли 1 Суит Спидер Солитаире, можете почети тако што ћете играти ову верзију за изазовније и забавније искуство.

НАЗАД НА САДРЖАЈ

2 Суитс Спидер Солитаире – најчешћа питања

Уобичајена питања и одговори о 2 Суитс Спидер Солитаире.

Шта је главни циљ у 2 Суитс Спидер Солитаире?

Ваш циљ је да направите 8 низова карата у опадајућем редоследу, почевши од краља и завршавајући асом. Карте морају припадати истој боји и аутоматски ће се померити на гомилу темеља када завршите.

Колики је број боја и карата у 2 Суитс Спидер Солитаире?

Ова игра има 2 боје, а то су пик и срца. Укупно има 104 карте, а свака боја има 52 карте.

Како се група карата може померити у Спидер Солитаире-у са 2 одела?

Ако желите да преместите групу карата, морате запамтити 2 ствари. Први је да карте морају бити у опадајућем редоследу, а други да морају припадати истој боји.

Шта да радим када не видим ниједан потез у 2 Суитс Спидер Солитаире-у?

Можете кликнути на дионицу и извући још 10 карата. Ово ће додати картицу лицем нагоре у сваку колону табеле.

Које напредне стратегије могу да користим у 2 Суитс Спидер Солитаире?

Следе неке напредне стратегије које препоручујемо.

 1. Комбинујте супротна одела кад год вам се чини корисним.
 2. Користите дугме за поништавање да исправите грешке.
 3. Користите празне колоне да задржите краљеве или откријете корисне карте.
 4. Фокусирајте се на секвенце са само једном оделом за победу.