ЈУН 2024

Роберт Мур - Главни официр за садржај (Солитер и Маџонг)

Главни директор за садржај Роберт Мооре

Главни директор за садржај Роберт Мооре

Написао: Solitairea.com | Последње ажурирање: 18 јун 2023 | Проверда чињеница од: Elizabeth Miller

Главни директор за садржај - Роберт Мооре

Главни директор за садржај - Роберт Мооре

Роберт Мур је цењени ауторитет за Солитаире и Онлине Махјонг, са импресивним 30 година искуства. Његово дубоко разумевање правила и стручност у напредним стратегијама поставило га је као фигуру од поверења у заједници игара.

Током своје каријере, Роберт је био посвећен истраживању замршености ових класичних игара, усавршавању својих вештина и развоју нових стратегија. Кроз карташке игре Солитаире, његова страст за дељењем знања позитивно је утицала на образовање и ментални развој.

Робертов рад на когнитивном побољшању укључује истраживање предности игара за тренирање мозга на функције пажње и памћења код здравих субјеката. У недавној студији, учесници су учествовали у компјутеризованој игрици когнитивног тренинга усмереној на различите когнитивне функције. Резултати су показали значајна побољшања у когнитивним доменима, као што су пажња и брзина мотора, демонстрирајући потенцијалне предности бављења пасијансом и другим играма за тренирање мозга за ментално побољшање.

Као посвећени стручњак, Роберт Мур наставља да подстиче образовање и когнитивни развој кроз свој рад, промовишући вредност ових класичних игара у побољшању менталних способности и општег благостања.

Најновији чланци Роберта Мура

Најбољи Солитер потези и тактички савети за играње игара стрпљења

Датум објављивања 20 Јул 2023
Верзија Фрее Солитаире прешла је дуг пут, од столова у дневној соби до света онлајн игара. Стога је природно желети да постанете бољи у Солитаиреу. У овом чланку ћемо поделити најбоље тактичке савете које можете користити за победу у Солитаиреу.
Сазнајте више: Најбољи Солитер потези и тактички савети за играње игара стрпљења

The Spider Solitaire For Beginners Guide and How to Win (2024)

Датум објављивања 29 јун 2023
Да ли сте почели да побеђујете пречесто у својим играма Солитаире ? Да ли вам је досадно да играте исте игре Солитаире изнова и изнова? Онда је време да испробате узбудљиву игру под називом Спидер Солитаире . Одмах ћете приметити да ова игра има 2 шпила карата и варијанте са више одела како би ствари биле компликованије и забавније . То није игра коју бисте желели да играте све време јер може бити веома тешко победити. Међутим, постоје стратегије које ће драстично побољшати ваше шансе. Проблем је у томе што морате да будете свесни свих правила пре него што размислите о игрању ове изванредне игре карата . Зато ћемо објаснити све што треба да знате у овом водичу за пасијанс за почетнике.
Сазнајте више: The Spider Solitaire For Beginners Guide and How to Win (2024)

Стратегија Пауковог Солитера - Повећај своје шансе за победу!

Датум објављивања 23 јун 2023
Спидер Солитаире звучи опасно и компликовано, и јесте. Они који воле да играју игрице на вишем нивоу уживаће у замршеној слагалици коју ова игра представља . Задовољније је победити у игри Спидер Солитаире него у већини варијанти пасијанса јер је то ретко и тешко зарађено достигнуће. Ми овде на Солитаиреа.цом ћемо објаснити стратегије које можете применити да бисте освојили ову занимљиву карташку игру Спидер Солитаире у следећем водичу. Почетници и напредни играчи Спидер Солитаире-а ће имати користи од овог водича. Када завршите са читањем, моћи ћете лако да правите секвенце и излажете скривене картице као професионалац.
Сазнајте више: Стратегија Пауковог Солитера - Повећај своје шансе за победу!

Играј класичан Солитер и урони се у оригиналну игру

Датум објављивања 29 мај 2023
Можда сте на почетку свог путовања у свету Солитаире -а или сте особа која већ познаје све замршености игре. Ипак, не можете порећи да је ова игра прелепа и једна од оних ретких игара које доносе неколико когнитивних предности. Данас ћемо погледати Цлассиц Солитаире карташку игру, која је позната по многим именима попут Патиенце и Фрее Клондике Солитаире . Класичне игре пасијанса или игре стрпљења пуне су могућности, а ви ћете покушати да их све истражите да бисте победили. Није важно колико сте сјајни; ова игра може да вас изненади. Међутим, ваш главни разлог да играте Солитаире увек треба да буде забава и стимулисање мозга .
Сазнајте више: Играј класичан Солитер и урони се у оригиналну игру

Играј Маџонг Капију: Јединствена верзија класичног Маџонг Солитера

Датум објављивања 25 мај 2023
У Солитаиреа увек тражимо узбудљиве нове верзије наших омиљених игара. Доносимо Махјонг капију, интригантно и јединствено окретање класичног Махјонг Солитаире-а. Његов препознатљив распоред у облику капије нуди нови поглед на ову култну игру. Зашто се Махјонг капија издваја Махјонг капија додаје слој изазова и сложености традиционалном искуству махјонга. Беспрекорно спајајући карактеристике из азијских култура, као што су распореди инспирисани шинтоистичким вратима, и аспекти азијске архитектуре, Махјонг капија преноси играче у свет фасцинантне стратегије и древне симболике.
Сазнајте више: Играј Маџонг Капију: Јединствена верзија класичног Маџонг Солитера

Играј Птица Маџонг - Занимљив преокрет класичне игре у 2024

Датум објављивања 25 мај 2023
На Солитаиреа.цом смо страствени у томе да нашим корисницима пружимо разноврсна, пријатна искуства играња. Међу нашим избором игара, игре Махјонг птица се издвајају као јединствена и задивљујућа мешавина класичне игре махјонг са задивљујућим дизајном птица. Док се уроните у очаравајући свет птичјег махјонга, уживаћете у познатом изазову махјонга док сте окружени изузетним птичјим креацијама.
Сазнајте више: Играј Птица Маџонг - Занимљив преокрет класичне игре у 2024

Играј Рибљи Маџонг - Савладај игру са плочицама у 2024

Датум објављивања 25 мај 2023
На Солитаиреа.цом смо страствени у вези са свим облицима Солитаире-а и Махјонг-а , и узбуђени смо што представљамо иновативну игру која шармира многе наше играче - рибљи махјонг. У овом чланку ћемо истражити очаравајући свет рибљег махјонга и открити предности играња ове јединствене верзије махјонг пасијанса. Фисх махјонг је инвентивни приступ класичног махјонг пасијанса, који играче води дубоко у срце мора да решавају дивне подводне загонетке. Са тематским плочицама украшеним очаравајућим воденим створењима, рибљи махјонг побољшава традиционалну игру живахним, океанским амбијентом који држи играче ангажованим сатима.
Сазнајте више: Играј Рибљи Маџонг - Савладај игру са плочицама у 2024

Играј Троугла Маџонг - Уникатан троугаони преокрет Маџонг Солитера

Датум објављивања 25 мај 2023
У Солитаиреа, ми смо страствени у томе да нашим читаоцима пружимо најбоље у Махјонг Онлине и игрицама пасијанса. Међу нашим огромним избором игара налази се јединствена верзија која се издваја од осталих - Триангле Махјонг. У овом чланку ћемо вас водити кроз основе ове интригантне слагалице и пружити драгоцене савете који ће вам помоћи да постанете тријумфални играч Триангле Махјонг-а. Триангле Махјонг додаје свежину класичној игри махјонг пасијанса. Ова конкретна варијанта користи троугласти распоред, повећавајући сложеност игре. Одговарајуће плочице су распоређене у привлачном пирамидалном облику, нудећи стимулативан изазов за почетнике и искусне играче махјонга. Знамо да наши играчи морају да уживају у различитим искуствима играња, а управо то је оно што Триангле Махјонг треба да пружи.
Сазнајте више: Играј Троугла Маџонг - Уникатан троугаони преокрет Маџонг Солитера

Апликације Пауковог Солитера и водич за стрпљиве играче у 2024

Датум објављивања 24 мај 2023
Играње класичне карташке игре Спидер Солитаире није само забавно, већ има и когнитивне предности. Како стално тражимо нове начине да изазовемо и задржимо своје умове оштрим, желимо да нашим корисницима пружимо најбоља искуства Спидер Солитаире. У овом чланку ћемо истражити различите апликације Спидер Солитаире и разговарати о предностима играња на нашој веб страници солитаиреа.цом. Когнитивне предности играња Паук пасијанса Играње Одмотавања са Спидер Солитаире-ом и другим пасијансима може побољшати концентрацију, памћење и вештине решавања проблема. Осим што су забавна забава, ове бесплатне игре нуде и менталну стимулацију . Преглед игре Спидер Солитаире Спидер Солитаире је забавна и заразна карташка игра која је изазовнија од обичних пасијанса. Циљ је саставити хрпе карата у опадајућем редоследу од краља до аса, све исте боје. Међутим, ова игра је тежа због присуства више одела и додатних стекова.
Сазнајте више: Апликације Пауковог Солитера и водич за стрпљиве играче у 2024

Водич за најбоље бесплатне Солитер апликације (2024)

Датум објављивања 23 мај 2023
Солитаире , безвременска класична карташка игра, наставља да одушевљава и изазива играче вековима. Са порастом паметних телефона и мобилних уређаја, људи широм света сада уживају у овој класичној игри Солитаире кроз разне бесплатне апликације Солитаире. На Солитаиреа.цом разумемо страст иза ове класичне карташке игре и погодност играња ове популарне игре у покрету и добијања свакодневних изазова. У овом свеобухватном водичу ћемо истражити најбоље бесплатне апликације за пасијанс, разговарати о функцијама које их издвајају и упознати вас са јединственим предностима играња Солитаире-а директно на нашој веб страници.
Сазнајте више: Водич за најбоље бесплатне Солитер апликације (2024)

Цуррицулум Витае - Роберт Мооре

Моје радно искуство:

Главни директор за садржај

 • Солитаиреа.цом
 • 2022 - Сада
 • Сувласник и главни директор за садржај на Солитаиреа.цом

Пауза због здравствених проблема у породици.
2018-2021

Водећи аналитичар

 • Мерцк Гроуп
 • 2012-2018
 • Променио сам путеве каријере да бих више користио своје аналитичке вештине и посветио више времена проучавању како функционишу здравље и когнитивно побољшање.

Виши консултант

 • Еурофибер Белгија
 • 2004-2011
 • Више руководећа улога у поређењу са мојим другим позицијама.

Теамлеад

 • Синтиго
 • 2001-2003
 • САП ФИ/ЦО

Аналист Программер

 • Сецурек
 • 1994-2000
 • Напредовао на вишу позицију у компанији која је била много више технички фокусирана.

Фунцтионал Аналист

 • Сецурек
 • 1988-1993
 • Морам да фино подесим своје аналитичке вештине.

Образовање и обука:

Универзитет у Генту

 • Диплома више школе
 • Комуникационе науке
 • 1982 - 1987

Синт-Амандусинституут Гент

 • Школа
 • 1969 - 1981

Ступите у контакт са Робертом Муром

Ступите у контакт са стручњаком за пасијанс и махјонг Робертом Муром

Ступите у контакт са стручњаком за пасијанс и махјонг Робертом Муром

За упите, повратне информације или дискусије у вези са мојим чланцима, контактирајте ме путем е-поште на роберт.мооре@солитаиреа.цом. Поред тога, позивам вас да се повежете са мном на ЛинкедИн-у ради даљег професионалног ангажмана.

Контактирајте нас

НАЗАД НА САДРЖАЈ

Роберт Мооре - Често постављана питања

Која је улога Роберта Мура на {СИТЕНАМЕ}?

Као суоснивач и стручњак за Солитаире и Махјонг, Роберт Мур доприноси развоју стратегија игара, туторијала и садржаја за {СИТЕНАМЕ}. Он такође активно негује подршку играчке заједнице и дели своје знање како би помогао играчима да унапреде своје вештине.

Како је стручност Роберта Мура у Солитаиреу допринела побољшању когнитивних способности?

Роберт је истраживао предности игара за тренирање мозга, укључујући Солитаире, у побољшању когнитивних функција као што су пажња и памћење. Његов рад показује потенцијални позитиван утицај бављења пасијансом и другим играма за тренирање мозга на менталне способности и опште благостање.

Какво искуство Роберт Мур има у области Солитаиреа и Махјонга?

Роберт се може похвалити импресивним 30 година искуства у пасијансу и махјонгу. Његова посвећеност разумевању замршености ових класичних игара довела га је до тога да развије напредне стратегије и успостави се као поштован ауторитет у заједници игара.

Како Роберт Мур дели своје знање и искуство са заједницом {СИТЕНАМЕ}?

Роберт је посвећен томе да своју стручност подели са заједницом Солитаиреа.цом кроз развој стратегија игара, туторијала и занимљивог садржаја. Он активно учествује у дискусијама, нуди савете и савете и има за циљ да створи инклузивно и подржавајуће окружење у којем играчи могу да уче и расту заједно.