ЈУЛ 2024

Играј Троугла Маџонг - Уникатан троугаони преокрет Маџонг Солитера

Триангле Махјонг: Јединствени троугласти обрт Махјонг Солитаире-а

Увод у Триангле Махјонг

Написао: Robert Moore | Последње ажурирање: 22 јун 2023 | Проверда чињеница од: Elizabeth Miller

ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК ПРОВЕРЕНИ СТРУЧЊАК
Са 30 година искуства, Роберт Мур је прознат ауторитет у пасијансу и маджонгу, пошто је проникнуо у правила и напредне стратегије ових класичних игара. О Robert Moore

У Солитаиреа, ми смо страствени у томе да нашим читаоцима пружимо најбоље у Махјонг Онлине и игрицама пасијанса. Међу нашим огромним избором игара налази се јединствена верзија која се издваја од осталих - Триангле Махјонг. У овом чланку ћемо вас водити кроз основе ове интригантне слагалице и пружити драгоцене савете који ће вам помоћи да постанете тријумфални играч Триангле Махјонг-а.

Триангле Махјонг додаје свежину класичној игри махјонг пасијанса. Ова конкретна варијанта користи троугласти распоред, повећавајући сложеност игре. Одговарајуће плочице су распоређене у привлачном пирамидалном облику, нудећи стимулативан изазов за почетнике и искусне играче махјонга. Знамо да наши играчи морају да уживају у различитим искуствима играња, а управо то је оно што Триангле Махјонг треба да пружи.

Тхе Фундаменталс

Основна правила триангле Махјонга

Махјонг Триангле преглед плочица у игри, види се испод, постоји неколико прелепих оријенталних плочица у овој занимљивој варијанти.

Махјонг троугао преглед плочица у игри

Махјонг троугао преглед плочица у игри

Као и већина махјонг игара, примарни циљ Триангле Махјонг-а је да усклади плочице док се цео распоред не очисти. Међутим, посебна правила важе за ову верзију:

 1. Можете уклонити само одговарајуће плочице са тачке троугла и два основна угла.
 2. Како игра напредује, открићете скривене плочице, омогућавајући више могућности подударања.
 3. Плочица се може уклонити само ако на њој нема плочица и ако на обе стране нема плочица које блокирају.

Троугласти распоред: нови изазов

Махјонг троугао - троугласти распоред

Махјонг троугао - троугласти распоред

Троугласти распоред почиње значајно да се разликује од стандардног махјонг солитера. Јединствени облик пирамиде додаје естетску привлачност и представља већи изазов. Играчи морају да буду више стратешки у свом приступу, јер подударање плочица и откривање скривених постају све важније за напредовање кроз игру.

Стратегије за тријумф у Махјонг троуглу

 • Потражите скривене парове: Потражите скривене парове унутар троугластог распореда. Њихово откривање ће вам пружити више могућности за подударање како игра напредује.
 • Прво приступите отвореним плочицама: Дајте приоритет чишћењу лабавих плочица, јер ће то створити боље шансе за проналажење нових подударања откривањем скривених плочица.
 • Планирајте своје потезе: Развијање јасне стратегије и размишљање неколико корака унапред повећаће ваше шансе да завршите игру. Водите рачуна о плочицама које одговарате – добро изведен план може да вам помогне или поквари игру.

Различите верзије Махјонг троугла

Са многим доступним алтернативама Триангле Махјонг, играчи имају бројне могућности да искусе јединствену сложеност игре. Можете играти различите верзије игре на различитим платформама, као што је детаљно описано у наставку:

 • Платформе за Махјонг Триангле: Наша веб локација, Солитаиреа, нуди сјајно искуство Триангле Махјонг-а поред неколико других занимљивих игара махјонга и пасијанса.
 • Мобилне апликације и софтвер: Бројне мобилне апликације и компјутерски програми служе ентузијастима Триангле Махјонг-а. Пронађите опцију која вам најбоље одговара и побољшајте своје искуство играња у покрету.

Прихватање изазова троугла

У Солитаиреа, поносни смо што пружамо широк избор игара високог квалитета. Триангле Махјонг нуди препознатљиву комбинацију омиљене игре махјонг пасијанса са свежим и стимулативним обртом. Троугласти распоред и јединствена правила подударања чине га савршеним избором за играче који траже изазовно и пријатно искуство. Испробајте данас и уживајте у лепоти Триангле Махјонга!

НАЗАД НА САДРЖАЈ

Честа питања о Триангле Махјонг-у

По чему се Триангле Махјонг разликује од традиционалних махјонг пасијанса?

Примарни фактор разликовања Триангле Махјонга је његов јединствени троугласти распоред, који је у облику пирамиде. Овај иновативни аранжман не само да додаје естетску привлачност, већ и уводи нове изазове и правила специфична за Триангле Махјонг, као што је омогућавање уклањања плочица само са тачке троугла и два основна угла.

Како могу да побољшам своју игру Триангле Махјонг и повећам своје шансе за победу?

Да бисте се истакли у Триангле Махјонг-у, размислите о коришћењу ових стратегија:

 • Потражите скривене парове унутар троугластог распореда
 • Дајте приоритет чишћењу отворених плочица да бисте открили скривене и створили боље могућности за подударање
 • Планирајте своје потезе унапред и развијте јасну стратегију како бисте осигурали успешну игру

Да ли постоје одређена правила у Триангле Махјонг-у којих треба да будем свестан док играм?

Да, постоје нека правила јединствена за Триангле Махјонг. Ови укључују:

 • Одговарајуће плочице се могу уклонити само са тачке троугла и два основна угла
 • Плочице се могу уклонити само ако нема плочица на њима и ако нема плочица за блокирање са обе стране
 • Како игра напредује, открићете скривене плочице које дају више могућности подударања

Да ли ми је потребан посебан софтвер или посебна платформа да бих играо Триангле Махјонг?

Не, можете уживати у Триангле Махјонг-у на различитим платформама без посебних захтева. Можете да играте онлајн на веб локацијама као што је Солитаиреа, које нуде фантастично искуство Триангле Махјонг-а. Алтернативно, можете пронаћи и мобилне апликације и рачунарске програме Триангле Махјонг који одговарају вашим жељама.

Да ли је Триангле Махјонг погодан и за почетнике и за искусне играче?

Апсолутно! Триангле Махјонг служи играчима свих нивоа вештина. Игра нуди изазовно, али пријатно искуство за почетнике који желе да се упознају са махјонг играма, као и за искусне махјонг играче који траже нове варијације и изазове. Испробајте и откријте задивљујући свет Триангле Махјонга!